Kävin pari päivää sitten kirputorilla ja onni potkaisi minua tällä kertaa.  :) Koskaan ennen en ole löytänyt Jämsän kirpputoreilta mitään miniksi sopivaa! Paljon myös jäi pöytiin sillä budjetti ei antanut enenpää periksi. Jos ei pistä itselleen jotain rajoitetta, tulee törsättyä sitten ihan liikoja. :) Eli ostin tälläisen ristikon (?) Siihen oli liimattu ikävästi tekokukkia kiinni, joten aijon ainakin nuo rumalta näyttävät repiä irti, mutta ehkä nuo siistimmät saa jäädä. Tämä tulee varmaankin Nukkekoti minttulan parveekkellee. Tähän aijon pistää erilaisia köynnöksiä ja istutuksia.. :) Päässä muhii jo monia ideoita!

Tässä vähän lähikuvaa niistä kukista:

Löytyihän sieltä myös muutakin! Nimittäin tälläinen kahdelle kännykälle tarkoitettu sohva. Se on kuin luotu nukkekotiin! Vähän kangasta ja vanua noihin aukkoihin. :) Lopputuloksista kuvia sitten vähän myöhemmin.

Ja sitten nämä kaikki ihanuudet samassa potretissa. Kuva on otettu keskeneräisen Nukkekoti minttulan parvekkeelta. Paljon on vielä tehtävää, pitää tehdä kaiteet parvekkeelle jne. Olen kyllä käynyt ostamassa rimoja puutavaraliikkeestä ja grillitikkuja askartelutarvikekaupasta. Löysin myös jokupäivä kaupasta ''japanilaisia''  syömäpuikkoja. Niistäkin leikkelemällä saa vaikka mitä. :)

Tuunailu tunnelmin

Heini