Minikärpänen leijjaili ympärilläni ja se puraisi minua! Sain vihdoinkin aikaiseksi tapetoida Villa tammelan huoneet.. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää: listoja, puolipaneelikeittiöön, lattiat ja katot. Kuitenkin olen ihan hirveen tyytyväinen että olen tehnyt tuolle edes jotain. Ensimmäinen asukaskin on tullut katselemaan remonttijälkeä, talon oma lemmikki Kilpikonna Evard. Talossa tulee asustamaan äiti, isä ja pieni vaavi sekä Evard. Keittiön ja olohuoneen välille en aijo tehdä väliseinää. Pistän vain keittiökaapin vetämään olohuoneen ja keittiön rajat. Tässä kuvassa Evard tarkastelemassa olohuonetta:

Hitaasti löntystellen Evard siirtyy keittiöön siinä toivossa että sieltä löytyisi pieniä makupaloja:

Makupalat nauttittuaan Evard siirtyy yläkertaan josta kuuluu pientä vauvan jokellusta ja äidin laulua:

Evard kurkistaa varovasti vessanovelta sisälle ja näkee nuoren äidin lukemassa kirjaa sekä pienen lapsen lattialla leikkimässä.

Äiti näkee Evardin kävelemässä sisälle ja kiljahtaa: '' Mikä ihmeen otus tuo on? Viekää se pois '' Hannalore jokeltaa: '' Konna, kiipikonna '' Hannalore silittelee Evardia hellästi eikä pelkää yhtään vaikka konna on häntä paljon isompi. Äiti hakee Hannaloren syliinsä. Evard löntystelee varovaisin liikkein sängyn lähelle.

'' Kaipa kilpikonna saa sitten jäädä jos se on sinulle noin kiltti, mutta sille pitää keksiä nimi sillä onhan se sitten perheenjäsen. '' Evard! '' , kiljaisee kohta vuoden vanha Hannalore innoissaan.

                                               *

Tässä vielä koko kakku komeudessaan:

  

Ja yläkerrassa WC:n ja makuuhuoneen erottaa tekemäni väliseinä. On  tainut rakentajalla sattua pikku vahinko. :D Onneksi listat vielä puuttuu joten hätä ei ole tämännäköinen. :) 

                                                  *

Kävin vielä löytötexissä ostamassa erilaisia tabletteja lattioiden ja kattojen tekoon. Käväisin myös kirpputorilta ja sieltä löytyi tuo savi ihan avaamattomana ja pehmeänä. Vieläpä 2e halvemmalla kun tavallisissa kaupoissa. Tuosta vaaleansinisestä tuolla oikeassa reunassa tulee hyvää kaakelia kylppäriin. :)

Sitten onni potkaisi minua kerrankin, sillä löysin tupperwaren  avaimenperän joka on pienen salaattikulhon näköinen! Ja kun tuosta vivusta kääntää se pyörii oikeasti! Mineilijän unelma. :)