Kävimpä eilen äitini kanssa Jyväskylässä viettämässä oikein naistenpäivää shoppailun merkeissä. Pieniä miniostoksiakin löytyi:

Kampauspöytä ja tuoli pienikamarista pilkkahintaan 6e. Korurasia myös pienikamarista sekin 6e. Elikkä yhteensä näille kertyi hintaa 12e joka ei ole edes paljoa. :) 

Joku saattoi jo olettaa että kuusi euroa vaivaisesta korurasiasta, mutta katsokaapa sen sisältöä! Kaikki korvakoruista lähtien. Wautsi :) 

Sitten käytiin faunattaressa vähän Eetun asioilla ja samalla sieltä eläinkaupasta löytyi jotain uskomatonta. Pengottiin näitä kaikkia terraario ja kilpikonnakoreja ja sieltä putkahti tälläisiä pikkuruukkuja syliin. Apua nää on niin pieniä. Hinta oli euron kipale. Eli ei edes paha. :) Nyt kaikki faunattareen ruukkuja ostelemaan!

Sitten vähän hassusti kuvatut puutarhavälineet tiimarista. Nämä tuli yhdessä paketissa ja hintakaan ei kirpaissut, 1.50e Nää on juuri 1:12 kokoa, elikkä ei liian isot. Tiimari se vaan on ihme kauppa. :) Koko reissussa mineihin meni rahaa noin 16e, ja Eetun kamoihin sitten vähän enemmän. Eli ei paljoa rahaa mennyt näin kivoihin juttuihin. :) Alemassa postauksessa on vielä ehdotuskisa käynnissä elokuuhun saakka.

 Löysin myös uuden ja raikkaan sivupohjan. Sen on taituroinut Jantta. Kiitoksia!