Tahtoisin tehdä taikataikinasta erilaisia leivoksia nukkekotiini! Ongelmana on vain se että monta kertaa ennenkin kun olen tehnyt taikataikinasta erilaisia leivoksia jne. se tuppaa tarttua käsiin! Tämän takia sitä on hankala, eikä kiva työstää! Olisiko jotain neuvoja miten se ei tarttuisi käsiin? Pistämällä käsiin jotain, vai? :-)

Bongailin tilkkutiinan blogissa lukuja, ja sain häneltä palkkioksi kaksi säilykepurkkia, ja ihanan Monaliisa taulun. Kiitoksia oikein paljon. :-)

Sitten voitin Linellan blogissa arvonnan, ja tänään arvontavoitto putkahti postilaatikosta. Ihana tyyny, kastelukannu, ämpäri, ruusukimppu ja tuollainen jännä juttu johon voi tehdä vaikka kellon tai joulun aikaan ikkunaan ripustettavan kynttilä koristeen. Päässä muhii jo monia ideoita. :-) Kiitos tästäkin!

Sohva on siis kirpputorilta tuunaamani kahdelle puhelimelle tarkoitettu teline. Päällystin sen tilkkutiinalta saadulta ihanalla kankaalla. Sohva tulee Villa Vanillaan, tai tarkemmin ottaen Villa Tammelaan koska muutin nimeä vain sen takia että törmäsin tänään nukkisblogeja selaillessani 2 villa vanilla nimiseen nukkekotiin. :-) Onko uusi nimi hyvä, mitäs pidätte?

Ennen:

Jälkeen:

Kiva jos vastaatte tohon taikataikina-kysymykseen koska aijon heti kokeilla sitä heti huomenna. :-)