Nyt ollaan pikku hiljaa kotiutumassa reissusta. Viikonloppu oli rentoisa kalasteltiin,ajeltiin mopolla ja muuten vain nautittiin kesästä ja grilliherkuista. :) Perjantaina käytiin luokan kanssa ilmailupäivillä Hallissa. Vau että mitä lentokoneita yms siellä oli! Säät eivät meitä oikein suosineet mutta väliäkö sillä! Lentoesitykset olivat aivan mahtavia! Mukavaa siis oli. Ja kivaa vaihtelua tavalliseen arkeen.. Tein myös viikonlopun aikana muutamia löytöjä liittyen nukkekoteihin.

Tokmanilta kyltti, joka  sopii hyvin vaikka pieneksi liitutauluksi minikotiin. Löysin tälläisen lasilipaston joka sopii mainioksi kirjahyllyksi nukkekotiin.

Kirpparilta nukke jonka ostin vain sen päässä olevan korin takia. Nukke seisoo tuollaisella aidalla joka on myöskin kirpparilöytö. Sitten nuo viinipullokoristeet ovat hyviä pieniä lasisia joulukoristeita nukkekotiin.

Ja sokerina pohjalla:

Huhhuh, 5 nukkekotia. :) Tilasin täältä tälläisen roosanpunaisen nukkekodin,  koska niin edullinen se oli. Nyt odotellaan sitä talopakettia ja sen lomassa haluaisin pistää nimiehdotukset talolle pystyyn. Parhaalle ehdottajalla lähtee matkaan pieni palkkio. Ehdotuksia otetaan vastaan 10.6 saakka.

Lämpöisiä päiviä kaikille! :)