Höpöttelen teille nyt kaikenlaista lauantaipäivän kuluttamiseksi. Odotan niin innolla synttäreitä =  aika kuluu hitaasti. Noh, toivottavasti valvon tänään pitkään ja nukun huomenna myöhään niin vieraat tulevat nopeammin. Näin nuoressa iässä vielä synttäreitä odottaa, ehkäpä siinä kakskymppisenä ei niinkään sitä enään kauheasti välitä juhlia. Nyt mä kuitenkin palan innosta. Olen tänään siivonnut huonettani = pyyhkinyt pölyjä, imuroinut, pessyt lattiat, siistinyt laatikoita ja äiti vaihtoi verhot. Kohta äiti alkaa siivoamaan ja mut ja mun veljet häädetään pihalle. Sillon kain haravoin ja siistin pihaa. Kaikenlisäks pitäis illalla tehä hissan läksyt ku tuli syyslomaksi läksyy! Nii ja meillä keski-suomalaisillahan alkoi loma! :)

Eilen näpertelin tämmöisiä kirjoja nukkekotiin:

Vähän lievästi tyhmältä tuo keskimmäinen kirja näyttää, kun tuo nauha tuossa törröttää ikävästi. En oo vielä keksiny tarpeeksi kaunista kiinnipitämis sydeemiä. Mietitään!

Näistä tuli ihan mukavia ja voi kai näitä nukkekodissa esillä pitää;)

Eilen tapetoimme myös Frutto di rosan lastenhuoneen yhdessä äitini kanssa;

Tuohon pitää tulla lattia, jostain bambutableteista tai sen tyylisistä.

Eilen oli kaunis näky kun lunta oli maassa ja aurinko paistaa! :) Eetulla on aina omat projektit käynnissä, kuten eilenkin kun tulin koulusta:

Eetu aavisti oikein = tuossa pussissa on Eetun kuivamuonaa.

Sitten loppuun vielä pari nukkekotijuttua mitkä haluaisin synttärilahjaksi perheeltä:

 

XA031 Raamattu
EM3301 Puutarhakalusto

Sininen koristemaalattu pöytä + 4 tuolia
Miele pölynimuri