Noniin, nyt on synttärit sitten ohitse viimeinen.. Ensin niitä kauan odotettiin ja sitten on niin nopeasti jo ohitse! :) Kuitenkin sain aivan huikeian paljon tavaraa ja kaikenlisäksi sain huimasti rahaa ja lahjakortteja. Ihanaa omistaa näin paljon ystävällisiä sukulaisia, ja toisaalta mukavaa että synttärit ja tämä hulabaloo on vain kerran vuodessa! :) Nyt esittelen teille kaikki lahjani, tosin rahoja, lahjakortteja ja karkkeja en kuvannut! Lisäksi sain Lady Gagan, Katy Perryn ja Anna Puun uusimmat levyt.

Feikki ugit. Ihanan lämpöiset kylminä pakkaspäivinä!

Kaunis koru, ponkkareita ja aivan ihasuttava nappi-pinssi! :)

Kynsikamoja: viila, lakka ja tarroja  sekä huulirasva.

Tämä on mummonsiskoni itsetekemä matto nukkekotiin. Todella kaunis, kiitos!! Tässä on nähty varmasti paljon vaivaa ja aikaa.

Maalaustarvikkeita: Pohjia 2kpl, akryllimaalit (jipijajee voin maalata nukkekodin leivoksia) ja pensselit.

Runokirja ja kirjepaperia. Taisivat kai vieraat tietää että kirjoittelen paljon!

Ja tässä vielä kaikki yhdessä:

Sain myös 30e lahjakortin faunattareen. Sitä sitten tuhlailemaan!! :) 

Ja sokerina pohjalla, pappani (joka teki nukkekoti minttulan saunan ja konditorian myyntitiskit) itse tekemät pirtinpöydän kalusteet ja pari jakkaraa sekä mattoa Frutto di rosaan. Kauniit värit vihreä ja punainen:) APUA! IHANAT! KIITOS!!

Näitä oli todella hankala kuvata kun kiilsivä uutukaisuuttaan niin paljoa. Pistelen joskus myöhemmin tarkempia kuvia! :)

Nämä matot teki pappa, vaikka ekaksi luulin että mummo! :) <3 Nyt lähden katselemaan tanssii tähtien kanssa, ja huomenna lähden jyväskylään ja kamulle yökylään. Moikka ja öitä. <3

Ellu-